KARHUKOPLA KEITTÄÄ MARKKINOINTISOPPAA

Miksi lukisit tämän blogin? Siksi, että tiedät, kuinka sekaisin olemme siitä, että saamme auttaa sinua markkinointiponnisteluissa.  

#sopanhämmentäjä1
Vajaa parikymppinen audiovisuaalisen alan ammattilainen. Punkkari ja rockhörhö, joka matkustaa mieluummin kuin tönöttää kotona. Nuori nainen, jolle Närkästysjuhlat ovat mieluisampi kuin coktailpartyt. Kameran ja editointilaitteiden kesyttäjä, joka taikoo sinulle omat mausteensa markkinointisoppaan. Ymmärtää enemmän asiakkaastasi kuin kymmenen pukupäällä olevaa markkinointitoimiston kallispalkkaista hemmoa.

Nea Aleksandran portfolio 

#sopankeittäjä2
Horoskooppikartassa kaksonen. Innostunut nainen, äiti, joka tekee ennen kuin suunnitelma on valmis. Innostuu ja eksyy välillä kartalta. Taikonut entisessä elämässään kampauksia, leikkauksia ja palvellut peruukkiasiakkaita. Ymmärtää hiusten hyvinvoinnista paljon, teknologiasta ei mitään. Parturi-kampaajan ura pääosin takana. Ymmärtää liki kahden vuosikymmenen kokemuksella parturi-kampaajien sielunelämään enemmän kuin omaa henkistä tilaansa (pyysi sensuroimaan tämän lauseen). Tunnistaa parturi-kampaajien asiakkaiden tarpeet ja tuo keittoon kauneudenhoitoalan pikantit mausteet. Myy mieluummin kuin värjää.

Lisää kauneuden kauppiaasta 

#kauhanpyörittäjä
Tyly ja tylsä, joskus maaninen pohtija. Yhdistää omalla erikoisella tavallaan sopantekijät yhteen. Välillä käyttää diktatuurisia otteita parturi-kampaajien ja urheilutoimijoiden hyväksi. Aina asiakkaan etu oman edun edellä. Omaa sotilastaustansa vuoksi piirteitä, joka saa sopanhämmentäjän ja sopankeittäjän välillä raivon valtaan. Yhdistää ja suuntaan toiminnan kohti asiakkaiden tarpeita. Tuntee urheilumaailman paremmin kuin oman vaatekaappinsa. Vesimies (horoskoopit ovat hanurista).

Lisää coktailkonsultista

Tuotamme kaiken muun ohella videoita, jotka on tehty asiakkaidemme tarpeisiin. Ideoinnissa karhukopla yhdistää sopanhämmennyksen, sopankeiton ja kauhanpyörityksen. Olemme erikoistuneet parturi-kampaamo ja kauneudenhoitoalan auttamaiseen sekä urheilutoimialaan.

Haluatko, että päästämme luovuutemme vapaaksi sinuna tarinankerronnan ja markkinoinnin välineeksi? Ota yhteyttä.

Etkö usko tarinaamme? Lue lisää. 

Asiakkaamme ovat saaneet erinomaisia tuloksia karhukoplamme sopankeiton tuloksena. Etkö muka usko? Katso itse:
Hiushuone Sinna
Janakkalan Jana

Ja onhan meillä Varsinaiseen suomeenkin heittää kehiin sporttinen tyyppi 

Tehdäänkö sinulle töitä seuraavaksi? Hintaan 950 € (sis. alv) saat videon oman myyntisi ja markkinointisi boostaajaksi. Hinta sisältää suunnittelun, kässärin, kuvaukset, editoinnit ja jeesiä levityksessä. Matkat erikseen 0,43 €/km lisätään laskuun. Teemme nähkääs duunia Hangosta Petsamoon (no ehkä pysymme kotimaassa) – Utsjoelle olemme valmiina kuitenkin tulemaan!

Karhukopla kehitti Hiusvitan markkinoinnin.

Kammiossa 14. päivänä syyskuuta 2016,

Terhi, Nea ja Marko