PALVELEMASSA SINUA MENESTYKSEEN

Olemme tutustuneet viimeisen vajaan vuoden aikana lähes 500 parturi-kampaajan palveluihin ja tuotemyyntiin. Huippuammattilaisina te teette arvokasta ja taidokasta työtä meidän suomalaisten hiusten kauneuden ja hyvinvoinnin eteen. Olemme kehittäneet palautteenne pohjalta, yhteistyössä alan toimijoiden ja liikkeiden kanssa palveluita, joilla sinä ammattilaisena voit erottua ja palvella asiakkaitasi entistä tuloksellisemmin.  Päämäärämme on parantaa sinun parturi-kampaaja työsi kannattavuutta ja palvelutarjontaa sekä tuoda sinulle uusia asiakkaita. 

RAVINTOLISÄ
Parturi-kampaajana tarvitset varmasti laadukkaita, monipuolisia ammattilaistuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Tuotemyynti parhailla ja laadukkailla tuotteilla on sinulle varmasti tuttua ulkoisten tuotteiden osalta. Nyt voit laajentaa tuotemyyntiä palvelemaan kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeita. 

Sastamalan Ravinteen kanssa olemme tuoneet ammattilaisten tarjontaan Hiusvita® hiusvitamiinin. Tuote on kehitetty ehkäisemään hiusten lähtöä, ylläpitämään hiusten hyvinvointia sekä parantamaan päänähän ja ihon terveyttä. Tuote on saanut erinomaisen vastaanoton kuluttajien parissa. Asiakkaat ovat saaneet hyötyä ja palaute on linjassa Euroopan elintarviketurvallisuus viranomaisen (EFSA) antamien terveysväitteiden kanssa. Nämä väitteet on Euroopan unionin komissio hyväksynyt. Tätä kirjoitettaessa jo sata (100) liikettä tarjoaa Hiusvitaa asiakkaiden tarpeisiin. Tuotetta myydään ainoastaan parturi-kampaamoissa ja maahantuojan verkkokaupassa.      

Tutustu Hiusvitaan tästä
Hiusvita Facebookissa
Hiusvita Intagramissa

PERUUKKIPALVELUT
Oletko miettinyt, miten voit erikoistua ja tarjota entistä laajemmin palveluja hiuksiin liittyen? Peruukkipalvelut ovat erinomainen mahdollisuus erottua ja laajentaa palvelutarjontaa.

Toimimme peruukkipalveluja tarjoavien liikkeiden käynnistäjänä. Olemme mukana käynnistämässä, kouluttamassa ja luomassa peruukkipalveluille edellytyksiä eripuolille maata. Toimimme yhteistyössä Veijo Kinnunen Oy:n kanssa. Yrityksemme perustaja ja vetäjä Terhi Päivärinta auttaa liikkeitä alkuun peruukkipalveluissa. Terhi toimii myös Kinnunen Oy:n peruukkiedustajana. 

Tutustu peruukkipalveluihimme tästä.
Tutustu tästä kahden kouluttamme peruukkiliikkeen videoihin.

Helmi hiusmESta – Hämeenlinna
Hiushuone Sinna – Joensuu
Peruukkipalvelut Facebookissa 
Peruukkipalvelut Instagramissa

VALOKUVAUS, VIDEOKUVAUS, GRAAFINEN SUUNNITTELU JA NETTISIVUT
Parturi-kampaajana sinun ammattitaito on erinomaisen käsityön ja tyylin ymmärtämisen yhteistulosta. Olemme tavanneet valtavan suurta ammattitaitoa tarjoavia kollegoitasi, huippuammattilaisia. Ongelmana on monesti se, että tutkimusten mukaan uudet asiakkaat tekevät ostopäätökset nykyisin lähes 80 % netistä saatavan informaation pohjalta. Onko sinun liikkeesi nettisivut, kuvat ja sosiaalisen median kanavat samalla tasolla kuin ammattitaitosi? 

Tarjoamme sinulle parturi-kampaaja räätälöityjä, kustannustehokaita malleja toteuttaa ja hyödyntää osaamistamme visuaalisten palvelujen osalta. Voit tarkistaa sivuiltamme palvelujemme tarpeet juuri sinun liikkeellesi.

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN
Monesti liiketoiminnan kehittäminen jää päivittäisen asiakaspalvelun ja kiireen vuoksi vähemmälle. Se on täysin ymmärrettävää. Onko sinulla tunne, että haluat luottamuksellista ja ulkopuolista apua, jolla liiketoimintaasi saadaan uutta kannattavuutta ja entistä kohdennetumpia palveluja asiakkaillesi?

Tutustu tästä valikoimaamme. Ota yhteyttä, voimme yhdessä pohtia tarpeitasi.
Tästä voit jättää yhteydenottopyynnön, olemme sinuun yhteydessä ja pohditaan yhdessä, miten voimme auttaa juuri sinua.

Janakkalassa 10. päivänä helmikuuta 2017,
Terhi, Nea ja Marko