PERUUKIT KANTA-HÄMEESSÄ JA PIRKANMAALLA

Peruukki on hyvin henkilökohtainen väline yksilölliseen käyttöön. Palvelen peruukkitarpeissa yksilöllisesti ja asiakkaan omista lähtökohdista. Palvelen sinua aikataulusi ja oman tarpeesi mukaan. Saat kauttani laadukkaat peruukit, peruukkien hoitotuotteet ja ohjeet peruukin hoitoon ja huoltoon päivittäiskäytössä.  

Peruukkipalvelumme on Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin palvelusetelijärjestelmässä mukana. Mikäli sinulla on Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin myöntämä palveluseteli, käy se maksuvälineenä. 

Teen kotikäyntejä Hattulassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Lopella ja Riihimäellä. Tarvittaessa koko Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin alueella.

Lisätietoja:
Kun kohtaat elämäntilanteen, jossa koet peruukin tarpeen ajankohtaiseksi, voimme yhdessä ratkaista tarpeesi. Valittavanasi on peruukki laajasta mallistosta. Leikkaan ja muotoilen peruukin tarpeisiisi sekä toimitan tarvittavat peruukkitarvikkeet ja annan peruukkien hoito-ohjeet.

Toimin pääasiassa Etelä-Suomessa 80 km:n säteellä Hämeenlinnasta. Teen kotikäyntejä asiakkaan tarpeiden mukaan kotiin, sairaaloihin ja hoitokoteihin. Kun haluat henkilökohtaisen ja huomaamattoman palvelun, voit olla yhteydessä minuun. Saat minut kiinni terhi(at)kaunisliike.fi tai puhelimitse p. 050 588 1316

Hinnoittelu:
Peruukit ja peruukkitarvikkeet ovat hyvin eri hintaisia. Voimme sopia rajat, minkä verran voit käyttää peruukin hankintaan. Tarjoan sinulle palveluja omista lähtökohdistasi. Laadukkailla peruukkien hoitotuotteilla ja säännöllisellä huollolla peruukki säilyy pidempään uuden veroisena. Olen Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin hyväksytty palvelusetelien tuottaja peruukkipalvelujen osalta.

Kotikäynneiltä perin lisäksi matkakulut 0,41 €/km + alv. (vuosi 2017)

KC Clinic peruukkipalvelut Tampereella, peruukkiasiantuntija Terhi Päivärinta  

Halutessasi henkilökohtaisen ja huomaamattoman palvelun, KC Clinic yksityissairaala on paras valinta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin maksusitoumus sekä Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin palveluseteli, jotka on annettu peruukkipalveluihin, käy KC Clinicin peruukkipalveluissa.

Tutustu KC Clinicin peruukkipalveluun

KC Clinic ajanvarus

AJANVARAUS
puh. 020 757 11 50

AJANVARAUS PALVELEE
Ma 9.00-17.00
Ti-Pe 8.00-17.00

Linkki peruukkivideoon:
https://www.youtube.com/watch?v=8I5-tdO5aPk&feature=youtu.be