TARKISTUSLISTA VELOITUKSETTA NETTISIVUISTA  

Parturi-kampaajat tekevät valtavan merkityksellistä käsityötä, jossa yhdistyvät käden taidot, visuaalinen silmä, oikeanlaisten tuotteiden käyttö asiakkaan tarpeisiin sekä trendien yhdistäminen asiakkaan halujen ja tarpeiden mukaan. Oletko miettinyt, mitä katukuvassa näyttäisi, jos parturi-kampaajat olisivat kaksivuotta lakossa? Alan merkitys arjessa on paljon suurempi, kuin ehkä tulee ajatelluksi.

LIIKKEITÄ ON PALJON
Parturi-kampaamo liikkeitä on paljon ja kilpailu niiden välillä on kovaa. Oletko miettinyt, millä sinun liikkeesi kilpailee asiakkaista? Onko osaaminen ja asiakaspalvelu teillä tärkein kilpailukeino? Oletteko lähteneet mukaan hintakilpailuun? Käyttäkö merkittävästi euroja ja aikaa markkinointiin ja viestintään? Onko liikkeesi palvelu ja/tai tuotevalikoimassa jotakin erilaista, joka erottaa teidän kilpailijoista? Teettekö jotakin asiakashankinta tempauksia, joilla varmistatte uusasiakashankinnan? Miten pidätte yhteyttä asiakkaisiinne ja viestitte käyntien välillä?

TIESITKÖ, ETTÄ LÄHES 80 % OSTOISTA PÄÄTETÄÄN NETISSÄ
Kuluttajat tekevät tänä päivänä ostopäätöksiä useimmiten netin perusteella. Pääosaa tuotteiden ja palvelujen hankinnoista edeltää tutustuminen niihin netin kautta. Tämä kehitys on kiihtynyt 2010-luvulla ja sen edelleen kiihtyminen on todennäköistä edelleen.

PARTURI-KAMPAAJAN MAHDOLLISUUDET
Parturi-kampaajat eivät ole kovinkaan vahvasti panostaneet nettisivustoihinsa ja muihin palveluihin verkossa. Tämä on ymmärrettävää, koska nettisivujen teko ja niihin liittyvät osa-alueet ovat alalle hyvin vieraita ja projektit, joita verkkopalvelujen tarjoajat tarjoavat ovat useille hiusalan ammattilaisille hyvin vieraita. Tämä antaa sinun liikkeellesi mahdollisuuden erottua ja saada etumatkaa kilpailussa.

TARKISTUSLISTA SINULLE VERKKONÄKYVYYTEEN
1. Onko sinulla hankittuna oma domain? Eli esim. www.kaunisliike.fi tyyppinen verkko-osoite.
2. Lötyvätkö sinun liikkeesi palvelukuvaukset, tuotteet joita myyt ja yhteystiedot helposti netistä?

3. Ovat kuvat, joita käytät verkossa liikkeestäsi ja ovatko ne tuoreita alle neljä kuukautta vanhoja?
4. Hallitsetko nettisivujen tuottamisen, tekemisen ja päivittämisen?
5. Onko nettisivuprojekti sinusta yksinkertainen toteuttaa?

Jos vastaisit kysymyksiimme pääosin kielteisesti sanalla ei, voimme auttaa sinua. Tarjoamme viidelle kymmenelle (50) ensimmäiselle parturi-kampaamolle arvion nettisivuista ilman veloitusta.

Teemme sinulle/liikkeellesi veloituksetta arvioin toimenpiteistä, joilla voi saada nettisivut kuntoon ja menestyä entistä paremmin kilpailussa asiakkaista ja tuotemyynnissä. Et sitoudu pyytäessäsi tämän veloituksettoman arvion mihinkään muuhun. Normaalisti veloitamme tästä arvioista 150 € + alv, mutta nyt saat sen veloituksetta. Veloitukseton arvio on voimassa viidelle kymmenelle ensimmäiselle liikkeelle.

Pyydä arvio tämän lomakkeen kautta:

Laita otsikoksi:
– veloitukseton arvio nettisivuista
– laita lomakkeeseen liikkeesi nimi
– yhteyshenkilön nimin  
– mahdollinen nykyinen www-sivuston osoite
– sähköpostisi, johon voimme analyysimme toimittaa
– puhelinnumerosi.

VISUAALISI PALVELUJA PARTURI-KAMPAAMOILLE
Olemme erikoistuneet parturi-kampaamojen ja kauneuden hoitoalan yritysten valokuvaamiseen, graafiseen suunnitteluun ja nettisivuprojekteihin. Toimme kustannustehokkaasti ja toimitamme palvelumme ennalta sovitussa aikataulussa.

Voit tutusta palveluihimme tästä. 

Autan sinua mielelläni kaikissa visuaalisiin palveluihin liittyvissä tarpeissasi,

Janakkalassa 13. päivänä helmikuuta 2017
Nea Ahtiainen
p. 040 5655 319
nea(at)kaunisliike.fi

Työnäytteitäni
Portfolio
Hiusvitan nettisivut
Sekä nämä Kaunis Liikeen sivut!